onsdag 28. januar 2009

Ters, krasj og ehm.. vafler?

Herregud,
UKM nærmere seg skremmende fort! Jeg trur jeg snakker for hele trio'n når jeg sier vi ikke føler oss heelt klare. Hadde en øvelse i dag, og da avslørte jeg også mine eksepsjonelle musikkunnskaper! Vi hadde akkurat sunget ferdig et særdeles grusomt stykke av sangen, og da syns jeg Hanna sa: "Ah, det funker jo ikke, blir jo krasj!". Kul som jeg er sa jeg henslengt " ekke alt her krasj a?". Jeg så meg forvirret om etter morsomheten da Hanna datt sammen på senga mens hu lo. Det viste seg at de hadde prata om noe kalt "tasj" (skrives det sånn?) og ikke krasj. MEN nå må jeg få si at krasj passer ganske godt inn, for det var krasj og!

Da Hanna hadde dratt skulle jeg og Pernille gjøre vafler av den ubrukte utgåtte mjølka mi. Jeg tenkte jeg hadde ok erfaring i slumperøre, men det viste seg jeg ikke hadde. Det var bare deig og klin over heeele ovnen! Ca. tre ganger måtte vi trekke ut kontakta og skrape ut "vaffelrestene" med en trekniv. Det var svidd og deig på en gang!
Vi prøvde å fikse denne røra flere ganger, med mer mjøl, mer egg (trur vi brukte 10 egg) osvosv. Etterhvert kom Pernille på å sjekke en vaffeloppskrift. Og etter det putta vi i litt smør et par dl. rømme, og vips! så ble det vafler! Men all denne feil-vaflinga la att maasse vaffelskorper og anna veldig lite digge saker. Og siden det finnes en hybelløsning for alt, støvsugde vi det! shluurpfrfrhfurh sa det, så var det fint på ovnen att!

Mens disse vidundervaflene stekte, drev jeg og sentrifugerte tøy. Vaskemaskina her er ikke særlig stillegående, og det blir en høylytt samtale mens den går. Den slo seg også om ble helt vrang (her snakker vi at den virkelig rører på seg mens det sleenger inni der!). Da Pernille hadde gått derimot, ble den helt bajas og skulle leke orkan. Den rørte så mye på seg at den klarte å hekte seg under vasken (vi har sånn plastikk-vaskekom) . Da stoppa jeg den i redselen for å få verten ned hit med klage og greier.

Alle har vel en gang sunget i dusjen før. Jeg derimot, trenger ikke det. I dag igjen spilte Rolf høøy musikk (det værste er at det er ganske bra musikk han spiller...) og sang med. Så da jeg dusja kunne jeg og nyte "We're not gonna take it" i tillegg til Rolfs glidende toner. Høhø.
1 kommentar: