torsdag 27. oktober 2011

Bursdagslykke!



Hurra for Tilla!
Endelig har også du bursdag, og vi feirer det i kveld. Og i morgen!

BAK MED MONE OG LINN
- Trinn for trinn!


1. Begynn med å skjære sukkerbrødet i tre like, gjevne deler.


2. Vær smart! Vær økonomisk. Velg vaniljekrem fra pose.
Kok vaniljekremen sammen med mjølk. Denne skal bli veldig tjukk veldig plutselig.



3. Dynk kakebunnen med mye juice, og smør deretter sjokoladepålegg utover med en kniv.
Sukkerbrødet skal følge etter og hull vil forekomme.
Dekk til hullene med vaniljekesam.


4. Legg på vaniljekremen rykende varm, det er ingen vits i å vente på den kjølne.



5. Tøm på en (nesten) hel boks med coctailfrukt. Pass på at alt blir flott og fuktig.



5. Pisk krem, og slikk deretter av den smakløse, usukra kremen.


6. Klask kremen på kaken, slik at den sitter på sånn passe.



7. Pynt med hjertet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar