fredag 12. november 2010

Raveparty og morsomme historier

I går arrangerte kurset til Monica (som er lærer) Raveparty på skolen. kl 10 løp de på polet og kjøpte inn store mengder vin (de ble faktisk kastet ut av polet den tredje gangen de kom inn der. Men det var fordi de hadde performance), satte på UV-lys i Lillesal og danset vilt til Dubstep. Etter hvert ble vi andre med og det ble ganske spesielt. Folkene fra kurset var ganske fulle kl 15, og da jeg kom tilbake rundt 19, var flere av dem helt gelé. Det var Monica og. Den øverste filmen her er samtale mellom Monica, Siv Ingrid, meg og delvis Sindre. De to andre er hvordan det ble danset på fæstn kl 14. Uheldigvis er det innmari dårlig kvalitet på den. Stemmene på filmen blir bedre utover.
"Men etter klokken tre sier vi fra oss aalt ansvaret..."


"Sindre, skarru være med meg hjem? Ekke no koslig der vettu. Masse unger og.. sur mann"

I dag på kreative strategier begynte vi med å la tilfeldighetene råde og å lære det å akseptere noe. Vi fikk en historie.
EVA og MOR bor ved siden av en elv. For å komme over den elva må de kjøre båt, som PER styrer. PÅL og ESPEN bor på andre siden. EVA er forelsket i PÅL og vil over. Hun får høre at for å komme over, skal Per få knulle henne. Eva går til mammaen sin og spør om råd, men får høre at hun skal gjøre det hun føler for. Det ender med at hun ligger med Per for å dra til Pål. Når hun kommer til Pål, sier hun hva som har skjedd med Per, og Pål kaster henne ut. Da løper Eva til Espen for trøst, og Espen banker Pål. HVEM ER SKURK og HVEM ER HELT?

Det ble ganske mange underlige diskusjoner rundt dette. Tilslutt tok Thorleif opp en mynt og vi begynte fra en annen vinkel. Tenk på alt vi ikke visste i denne historien. Legning, alder, historie, alt. Derfor satte vi opp en liste og kastet mynten. "Er Eva lesbisk" mynten sa ja.
"Er Eva Jesus...? Ja".
Sånn drev vi på med mye incest og tull.
Det endte vel med noe sånn som:
Eva er 19 år og Jesus, men det vet hun ikke enda. Hun er høy på Aspartame. Dette med båten er en test for henne. Moren hennes er Gud, og faren er Belzibub. Elvemannen Per er mellom 40-50 år, homse.
- Resten av denne må jeg bygge på, husker ikke hele nå.

Etter dette skulle vi gå i par og lage egne historier. Alt skulle avgjøres med mynten. Thomas og min sin ble slik:
#1
Det hele skjer i en svømmehall i Baklengsland på 60-tallet. Det er bare damer i hallen, i alle aldre. Alle har på seg stripete, gammeldagse badedrakter og det er ikke klor i vannet. Jens Stoltenberg, som ikke er Stoltenberg, bare en med samme navn og annet univers, er med. Det er også Mahatma Gandhi. Stoltenberg og Gandhi er kledd ut som damer - og nyter det. Ingen i hallen drikker kaffe, men alt annet enn kaffe. Heldigvis er det ingen som planlegger voldtekter eller drukninger, men Gandhi tisser litt i vannet. Dette merker Jens og skifter vann.

#2
Eirik og Mone er gift og har sex tre ganger om dagen, men ingen av dem liker egenetlig det. Det er ingen penger involvert i sexen. Eirik liker forresten håret til Mone.
Begge lever som kunstnere uten barn. Eirik vil gjerne ha barn, men det vil ikke Mone.
De drikker litt kaffe, uten sukker og melk, men med soyafløte.
Mone bruker undertøy bare én gang. Hun er også utro med Gandhi som er gartneren deres. Eirik synes ikke det er greit med utroskap, og har planer om å gjøre noe med det - nemlig å banke Mone. Etterpå skal han banke seg selv.

Sånn går no dagan.

Eirik fant hånda til en utstillingsdukke og skal beføle Sindre med den...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar