tirsdag 31. mai 2011

Møbelflytting og 17.mai!

Søndagen før 17.mai fikk jeg lyst på seng i stedet for kun madrass, og vips! hadde jeg det. En snill fyr på Finn.no kjørte sengen til meg samme ettermiddag. Da gjensto bare byggingen, og sengen hadde 500 deler. Heldigvis gikk det til slutt, og Linn og jeg feiret med tidenes brownies (brownies med peanutsmørlag ogsåå sjokoladelag oppå der!). Den første ble totalt svidd og kunne slått ihjel en hest, men den neste ble nesten for god! Vi fikk helt sukkerkick og ble helt bajaser, men det var ganske morsomt.

En fornøyd Linn tester arbeidet.


En veldig brent kake.


Dagens styggeste bilde av Linn og meg. Men det måtte med.
Vi legger skylden for sjarmen på kakens sukkerinnhold. Totalt uansvarlig.

17. mai!
Hurra. Vi feiret dagen med å være fyllesjuke, og så finne ut at alle kjoler var for små. Løsningen var da mormors gamle stripekjole. Etter at vi hadde banet oss frem til slottet slik at Tilla kunne vinke til kongen og gråte en skvett, trampet vi oss svette ut av mengden. Havnet på Blå hvor mer øl ble konsumert. Det sluttet ikke der. Utover kvelden havnet i Kubaparken hvor mer øl ble tømt. Helt ok dag. Kun én is. Dårlig innsats, dårlig råd.
Helt til slutt vil jeg hylle Gjertrud for god flytteånd. I starten av mai lurte hun meg med på loppis ved Birkelunden for å skaffe seg ny kommode til ny leilighet. Dum som jeg var sa jeg ja, og Gjertrud pekte fort ut den tyngste kommoden på hele loppemarkedet. Flott.
Denne nette trekommoden dyttet vi da inn på bussen en lørdag formiddag sammen med barnevogner. Da vi kom frem i Hausmannsgate hadde vi ca 300 meter å gå. "Jaja", tenkte vi... det tok oss ufattelig nok en time å gå de 300 meterne. Hva den kommoden er laget av, vet jeg ikke. Da vi kom frem, sier Gjertrud lett "ja, forresten. Jeg bor i fjerde etg, jeg". Siste gang du får flyttehjelp.
Nå skal det sies at vi i april flyttet en bokhylle fra Bjølsen og til Briskeby. Hylle inn på buss i rushtid, hylle av. Vi var fulle av optimisme, og solen stekte. Da vi kom til Bislett Stadion var vi allerede banka. Heldigvis lyste løsningen klart fra et tre: En ulåst Aftenpostentralle!
Dermed dyttet og dro vi hylle + tralle fra Bislett og til Briskeby. Morsomt!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar