lørdag 31. mars 2012

Kjapp reiseoppdatering #2

Dagene blir bare varmere og varmere. I dag har vi ikke gjort noen ting, kun reist til et stort supermarked med bil (hvor vi handlet så mye at det så ut som vi hadde tre barn) og gått til El Bruc for å kjøpe druer, is og gjær. Vi slet litt med å finne gjær, Tora sto og forklarte om å bake brød med fine ord. De skjønte det tilslutt, heldigvis.
Deretter lagde vi digg pizza og har bare spist ute og drukket altfor mye sangria som vi smelte sammen. 
De to eldre damene er her fortsatt, og gud som de kakler! Da vi ryddet bort verktøyet fra byggeplassen i dag (det har blitt bygget en stor bungalow oppe på en hylle på eiendommen) lovpriste de Geir, vår lærer, opp i skyene.
Dame #1: Nei, gud, hainn Gejr altså, guuuri, sjå'ppå'n a, no raaaker'n og vettu, hainn kainn dette here, da kjem prodduktet bere fram, og det veit'n Gejr."
Dame #2 nikker enig.
Litt senere.
Dame #1: Nei, sjå'ppå'n a, hainn e enngassjjert alltså, guri, dåkk har vært heldige med lææærer altså, hainn e så enngassjjert! Dette har'n peeeiiling på!"

Sånn gikk det, ut og inn. Da vi sto på kjøkkenet i dag og gjorde klar middagen, 10 min før pizzaen var ferdig, kom damene stupende inn, nærmest ropende: "VI E SULTN!"
Deretter skubba de Tora vekk med baken og begynte. Vi trakk oss stille ut.

For å fortsette litt med å fortelle om meg som hyggelig sovekompis, er det en liten episode fra i natt: 
Mone: Tora! Tilla! Vær litt folklige a, vær med å bær, ikke vær så jævlig teite. Mumle, mumle.
Tilla: Hæ? 
Mone: Pakk de eskene, da, åh! Ikke vær så jævlig teite!

I natt planlegger vi å ha på båndopptageren min.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar