mandag 20. mai 2013

Overeksponert moro.

Knut og jeg stakk opp til Fløien for å jobbe i dag. Igjen.
Det er jo ikke noe som er bedre for en pollenallergiker enn å reise opp og inn i skogen. Til sakens kjerne så å si! Jeg jobbet i noen timer mens fjeset så ut som en litt moden tomat og øynene mine tilhørte en trist hund.
Knut sin arbeidsdag var ikke like vellykket som min, han bruke to og en halv film før han fant ut at han hadde lest feil på lysmåleren og dermed overeksponert veldig. Det er en liten forskjell på et femtendels sekund og femten sekunder.
Da måtte han gjøre noen bilder om igjen, og mens han gjorde det underhold jeg meg selv med break dance/gymnastiske øvelser i nedoverbakke.

Planen vår var å ha med grillmat og grill opp, for å liksom gjøre dagen litt hyggelig. Vi tura derfor inn på Bunnprisen på Bryggen. Det hadde også resten av studentene i Bergen som også skulle grille gjort. Det var smekkfullt og ingen griller, lumper, pølsebrød eller egentlig noe særlig annet igjen. Det ble noen friske rundstykker og ost i stedet.

Jeg har (!) funnet meg en liten planke som jeg skal gjøre skateboard av. I morgen skal jeg kjøpe hjul! Tror det blir Bergens fineste, rullende planke.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar